Vi har to menuer.
Den første er en Social Experience, som kommer rundt i hele vores køkken.
Den anden er et måltid sammensat af jer, hvor hele bordet er med til
at vælge blandt vores delevenlige tallerkner med fisk, skaldyr, kød og grønne sager..

The Social Experience
(Hvor hele bordet deler køkkenchefens favorit tallerkner, Family style)

Gratineret kammusling med spinat & hollandaise
Kartoffel “croissant” med sauce tatare
Oksetatar, Karl Johan, enebær mayo & syltede bøgehatte
Kroket af svineskank med estragon mayo
Bao med Peking and, syltede agurker, sød chili mayo & karsesalat
Kyllingesoufflé med stegte svampe, grillede løg & blanquet sauce
Friterede jordskokker med yoghurt, brunet smør & ristede hasselnødder
Forårssalat med sennepsvinaigrette
Fire in the sky – “Plates signatur dessert”

395

Opgradering:
Dry aged Cote de Boeuf fra Kødriget, fritter med urtesalt & trøffelglace 125 pr. person
(I stedet for kyllingesoufflé)

Tilvalg:
Friskrevet italiensk trøffel 55 per ret, per person
Vinmenu 295

A la carte
Alle tallerkner er designet til at dele i snack/mellem rets størrelsen.
Vi anbefaler at to personer starter med at dele 6-8 serveringer.

Vi tror på – den der deler, får mere!

Snacks
Østers – natural eller med soya & sesam pr. stk. 40
Trøffelfritter med parmesan 65
Fritter med urtesalt 55
Oliven & umodne ferskner 55
Røgede mandler & cashew nødder 55
Puffede flæskesvær & eddikepulver 65
Tun i krydderolie med grillet citron & focaccia 85
Kroketter af svineskank med estragon mayo 95
Sortfodsskinke, trøffelmayo, grillet surdejsbrød og Vesterhavsost 135
Sliders med crispy chicken, tomatchutney & chipotle mayo 100
20 gr. Oscietra Imperial caviar med ristet brød & creme fraiche 245

Grønt og vegetarisk
Kartoffel ”croissant” med sauce tatare 105
Friterede jordskokker med yoghurt, brunet smør & ristet hasselnød 95
Forårssalat med senneps vinaigrette 90
Sellerispyd i ratatouille sauce med tørrede sorte oliven 95

Fisk & Skaldyr
Brandade med kartoffel, bakskuld & revet Vesterhavsost 95
Gratineret kammusling med spinat & hollandaise 135
Marinerede tigerrejer med glaskål, sweet chili mayo & koriander 100
Sliders med sprød fisk, syltede rødløg & sauce tatar 120
Stegt torsk med rødbede bånd, sauce på peberrod & honning 195

Kød
Bao med Peking and, syltet agurker, sød chili mayo, og karsesalat 135
Oksetatar, Karl Johan, enebær mayo & syltede bøgehatte 125
Kyllingesoufflé med stegte svampe, grillede løg & blanquet sauce 195
Iberico presa med brændt lardo & blanquet sauce 225
600 g. Dry aged Cote de Boeuf fra Kødriget, fritter med urtesalt & rødvinssauce 495

Ost
Comte
Talleggio
Blå kornblomst
1 ost 55 / 3 oste 125

Dessert
Kirsebær sorbet, syrlig vanilje creme & havre crumble 85
Fire in the sky ”Plates signatur dessert” 95
Sødt til kaffen, chokolade trøfler 1 stk 20 kr.

“Et problem der er delt, er et problem halveret”


Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit- og debitkort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

Åbningstider

Middag fra mandag-lørdag 17.00-senest 02.00
Morgenmad fra mandag-fredag 06.30-10.00, lørdag-søndag 07.00-10.30
Brunch lørdag og søndag fra 11.00 til 15.00

Vi glæder os til at se dig.