Fra den 16. november til lillejuleaften har vi jul på menuen, men vi serverer selvfølgelig også alle vores velkendte tallerkner, der er velegnet til at dele.

 


The Social Experience
(Serveres til alle ved bordet på dele tallerkner)

Jomfruhummersalat med æbler & selleri
Gratineret kammusling med sauteret spinat & hollandaise
Hummersamosa med butternut squash & tomat
Glaserede kyllingevinger i honning & dijon
Svinebryst braiseret i juleøl med confiteret rødkål & blanquette sauce
Svampetoast med syltede kantareller & brøndkarse
Anderilette med tyttebær & estragonsennep
Julesalat, palmekål, appelsin & fedtegrever

Det hele slutter af med et kirsebær på toppen
Plates´ risalamande med kirsebærsorbet & brændte mandler

445

Opgrader 

Dry aged Cote de Boeuf fra Kødriget i Hjerting 135

Tilvalg 
Oste med portvins-syltede blommer & smørristet rugbrød 75
Vintertrøffel friskrevet ved bordet 65
Vinmenu 345

A la carte
Alle plates er designet til at dele i snack/mellem rets størrelsen.
Vi anbefaler at to personer starter med at dele 6 plates.

Vi tror på – den der deler, får mere!

Vegetarisk, fisk & skaldyr
Gratinerede timian tomater med olivenolie & piment d´espelette 85
Fritter med urtesalt 60
Trøffel fritter med comte 65
Svampetoast med syltede kantareller & brøndkarse 135
Paneret & friteret selleri med salviecreme 85
Julesalat, palmekål, appelsin & fedtegrever 85 (ikke vegetarisk)
2, 4 eller 6 Østers, natural eller soya sesam 70, 120, 170
Jomfruhummersalat med æble, selleri & urtemayo 125
Gratineret kammusling med hollandaise & Vesterhavsost 135
Bagt torsk med porre & tomat/peberfrugt sauce 210
20g Oscietra Imperial kaviar med ristet brød & creme fraiche 245

”Lykken bliver aldrig, mindre af at blive delt”

Kød 
Kyllingevinger glaseret i honning & dijon 80
Anderilette med grillet focaccia & tyttebær 95
Sliders med kylling, trøffelmayo & chipotle tomat salsa (2 stk.) 100
Sliders med pulled pork, cole slaw & barbecue (2 stk.) 100
Rørt tatar med enebær & karl Johan 125
Svinebryst braiseret i juleøl med confiteret rødkål & blanquette sauce 195
Cote de boeuf a 600 gram & rødvinssauce 495

Lad aftenen få en sød afslutning “Den der deler, får mere”

Ost & dessert
Oste med portvins syltede blommer 120
Vaniljeis & kirsebærsorbet med salt karamel & havrecrumble 75
Risalamande med brændte mandler & kirsebærsorbet 85
Gateau Marcel med syltede havtorn, vaniljeis & kakao 85

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

“Et problem der er delt, er et problem halveret”

Spørg venligst personalet ang. allergener
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit- og debitkort registreret udenfor EU, opkræves 1,89 % i gebyr.

Åbningstider

Middag fra mandag-lørdag 17.00-senest 02.00
Morgenmad fra mandag-fredag 06.30-10.00, lørdag-søndag 07.00-10.30
Brunch lørdag og søndag fra 11.00 til 15.00

Vi glæder os til at se dig.