Julefrokost

Hver fredag og lørdag fra kl. 12.00 til kl. 15:30 serverer vi julefrokost velegnet til at dele.

Fra den 18. november til lillejuleaften.

Første servering
Jomfruhummersalat med æble & selleri
Plates julesild med anis, rødløg & karse
Røget hellefisk med friskost & dild

Anden servering
Svampetoast med syltede kantareller & brøndkarse
Anderilette med tyttebær & estragonsennep
Svinebryst braiseret i juleøl med confiteret rødkål & blanquette-sauce

Tredje servering
Danske juleoste med portvin-syltede blommer & smørristet rugbrød

Fjerde servering
Plates’ risalamande med kirsebærsorbet & brændte mandler

2 serveringer 295 / 3 serveringer 345 / 4 serveringer 375

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

Åbningstider

Middag fra mandag-lørdag 17.00-senest 02.00
Morgenmad fra mandag-fredag 06.30-10.00, lørdag-søndag 07.00-10.30
Brunch lørdag og søndag fra 11.00 til 15.00

Vi glæder os til at se dig.